bus almere logo

Over 
Taxi Bus Almere

Het is onze passie om u veilig en zonder zorgen te vervoeren naar uw bestemming. Veilig en simpel van A naar B, ongeacht de gelegenheid. Met vakkundige, goed opgeleide en vriendelijke taxi chauffeurs bieden wij u gegarandeerd een fijne reis ervaring.

Taxi Bus Almere is een jong taxi bedrijf dat uitsluitend de beste chauffeurs voor u inzet. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan centraal voor ons, het is ons doel om onderdeel uit te maken van uw reis en u van alle gemakken te voorzien. Geen verassingen achteraf, maar vooraf weten waar u aan toe bent. Wij helpen u graag bij het bereiken van uw bestemming door uw vraag centraal te stellen en ons aanbod daarop perfect te laten aansluiten. Door een efficiënte werkwijze kunnen wij een hoge service garanderen tegen een lage prijs.

Van ons kunt u verwachten dat onze vervoersmiddelen voldoen aan de kwaliteitseisen en daarnaast zorgen wij voor de juiste route, waardoor u op de meest voordelige en tijdsefficiënte manier arriveert op uw bestemming.

Contacteer Ons

Laat ons je vragen of suggesties weten!

Almere en omstreken

085 0601036

info@taxibusalmere.nl

Bel Ons